Trivelig nærmiljø med alt du trenger

Unik beliggenheten på en av de siste tomtene i Ila. Tomta har gode solforhold og grenser til det flotte parkområdet ved Ilabekken. Parken er blitt omtalt som en av byens vakreste. Følger du bekken opp, fører den deg til Bymarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Nyt prosjektets eget uteareal, eller gå en tur ned til stranden hvor det finnes både volleyballbane og gode badeforhold. Ilaparken ligger også i umiddelbar nærhet, med blant annet stor lekeplass, ballplass og musikkpaviljong for arrangementer og konserter.

Her er også mange andre møteplasser. Blant dem er Galleri Ismene, den lokale puben Ila Brannstasjon og restauranten Lille Skansen, hvor du kan nyte god mat og panoramautsikt mot Munkholmen. Sverresborg folkemuseum med byens nye store konsertarena er i gangavstand.

Det er gang- og sykkelavstand til det meste. Dagligvarebutikk og treningssenter ligger like over veien, det samme gjør både skole og barnehage. Ønsker du å spasere inn til sentrum, gjør du det på ti minutter. Hvis du heller vil ta bussen eller trikken, ligger nærmeste stopp to minutter unna. Den nye gang- og sykkelveien mot Brattøra egner seg supert for rekreasjon, samtidig fører den deg til en av byens store byutviklingsområder. Her ligger flere store studie- og arbeidsplasser, samt person trafikknutepunkt. Tomta har enkel kjøreadkomst fra Nordre avlastningsvei.

Ta kontakt

Aurora Koteng
Daglig Leder Koteng Bolig

Hovednummer: 73 80 22 20
Mobil: 901 57 725
aurora@koteng.no

Logo KOTENG 01 Transp

Se også våre andre prosjekter på www.kotengbolig.no
For prosjektinfo se www.koteng.no/mellomila57info