Rekkehus

Last ned dokumenter

Rekkehusene blir en del av prosjektet Mellomila 57, som har totalt 43 leiligheter og 6 rekkehus. Beliggenheten er unik. Tomta har gode solforhold og grenser til det flotte parkområdet ved Ilabekken. Leilighetsbygget og rekkehusene har ulike uttrykk, men har tegl som et felles element som binder prosjektene sammen.

Gode kvaliteter

Rekkehusene er gjennomarbeidet med en god og fleksibel planløsning. Gjennomlys med utsikt fra nord og sola mot sør har vært vikitg. Fasadene er utført i tegl og tre, med skifer på taket. Dette er flotte og bestandige materialer som trenger lite vedlikehold og holder seg pene over tid. Alle boligene har inngang fra bakkeplan, med en skjermet uteplass mot nord. Første etasje med stor gang og vaskerom, og mulighet for fleksible løsninger. Annen etasje med gjennomlys og direkte utgang til platt og gressplen mot sør. Tredje etasje har flott utsikt mot nord og sør, og har skjermede uteplasser på begge sider.

Beliggenhet

I tillegg til at prosjektet har gode kvaliteter, er også beliggenheten med på å gjøre dette prosjektet unikt.
Ila er stedet hvor gammelt møter nytt. Hvor tradisjonsrike hus står side om side med nye, moderne boliger. Her er et etablert og sammensatt bomiljø hvor studenter, barnefamilier og den eldre generasjonen trives.

Iladalen park med Ilabekken, har blitt omtalt som en av byens vakreste parker. Følger du bekken opp, fører den deg til Bymarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Du kan nyte prosjektets eget uteareal, eller gå en tur ned til stranden hvor det finnes både volleyballbane og gode badeforhold. Ilaparken ligger også i umiddelbar nærhet, med blant annet stor lekeplass, ballplass og musikkpaviljong for arrangementer og konserter.

I nærområdet finnes det flere populære møteplasser. Galleri Ismene, den lokale puben Ila Brannstasjon og restauranten Lille Skansen, hvor du kan nyte god mat og drikke, og panoramautsikt ut mot Munkholmen. Sverresborg folkemuseum med byens nye store konsertarena ligger i gangavstand.

Det er gang- og sykkelavstand til det meste. Dagligvarebutikk og treningssenter ligger et steinkast unna, det samme gjør både skole og barnehage. Ønsker du å spasere inn til sentrum, gjør du det på ti minutter. Nærmeste buss- og trikkestopp ligger to minutter unna. Den nye gang- og sykkelveien mot Brattøra, som akkurat er blitt nominert til prisen "Vakre veiers pris", egner seg supert for rekreasjon, samtidig som den fører deg til en av byens store byutviklingsområder. Her ligger flere store studie- og arbeidsplasser, samt person trafikknutepunkt.

Prisliste

Ta kontakt

Aurora Koteng
Daglig Leder Koteng Bolig

Hovednummer: 73 80 22 20
Mobil: 901 57 725
aurora@koteng.no

Logo KOTENG 01 Transp

Se også våre andre prosjekter på www.kotengbolig.no
For prosjektinfo se www.koteng.no/mellomila57info